Вхід | Реєстрація

За скоєння розбою у Садгорі міліція затримала двох жителів Полтавщини

25 вересня опівдні до правоохоронців Садгірського райвідділу міліції звернувся 22-річний житель с. Тисівці Сторожинецького району, із заявою про те, що цього числа об 11:15 в приміщенні його власної майстерні "Шиномонтаж" на вул. Галицький Шлях, двоє невідомих погрожуючи застосуванням пістолета відкрито заволоділи його грошима в сумі 400 грн. Почалося з дрібниці: двоє чоловіків заїхали на вулканізацію майстерні відремонтувати колесо, далі одному з них не сподобався рівень виконання роботи майстром...
Як повідомили БукІнфо у Секторі зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області, по гарячих слідах протягом півгодини неподалік м. Снятин співробітниками УДАІ УМВС спільно з працівниками карного розшуку райвідділу за скоєння розбійного нападу були затримані двоє жителів м. Комсомольськ Полтавської області, 39-річний та 34-річний чоловіки. Під час огляду у старшого по віку нападника вилучено зареєстрований пістолет травматичної дії ПМР 9 мм та магазин з 6 набоями до нього. Речові докази, 400 гривень, вилучено, до «гастролерів» застосовано запобіжний захід взяття під варту.
За даним фактом порушено кримінальну справу за ст.187 ч.2. – Розбій.
Затримані раніше не судимі, приватні підприємці, їхали за автомобілем на авторинок в Івано-Франківськ, потім заїхали в Чернівці подивитись на Калинівському ринку автомобілі, вже повертаючись в Івано-Франківськ, по дорозі вчинили злочин.

Автор: www.bukinfo.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 жовтня 2010, 16:05 | komsomolsk | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації