Вхід | Реєстрація

30 000 полтавців можуть залишитися без роботи

30 000 полтавців можуть залишитися без роботи
29 вересня відбулася прес-конференція присвячена висвітленню позиції полтавської ради підприємців щодо підготовки нового Податкового кодексу України.  У конференції взяли участь секретар Полтавської міської ради Олександр Козуб, голова полтавської ради підприємців Ігор Балицький та член ради підприємців міста Василь Василик.
– Новий податковий кодекс уряду Азарова поспішно готують до прийняття, – повідомив Ігор Балицький, екс-член ради підприємців при Кабінет Міністрів України. – Колишню раду підприємців при КМУ розігнали, а нова складається лише з представників великого бізнесу. Ми пропрацювали зміни, але наші звернення не були розглянуті. Такий податковий кодекс знищить малий бізнес, але він дуже позитивний для великого. Тобто всі 30 000 полтавців, що задіяні у малому бізнесі, приречені на втрату роботу. А це знищить ринок найманих працівників, люди підуть на будь-яку роботу. На плаву залишаться лише олігархи, які за безцінь і наймуть цих людей.

Сучасний Кабмін захищає лише великий бізнес
– Прийняття такого кодексу підвищить ріст безробіття, тінізацію бізнесу, – сказав Василь Василик. – Зараз спостерігається знищення малого бізнесу, який у провідних країнах займає більше половину валового прибутку .

Полтавці активно обговорюють проект кодексу, але поки що їх пропозиції не почуті
– Полтавська влада та громадськість відгукнулися на заклики Кабміну про обговорення проекту податкового кодексу, – повідомив Олександр Козуб. – Полтавська рада підприємців надіслала більше тисячі доповнень та уточнень, але поки що вони не взяті до уваги. Бо стосуються загалом питань малого бізнесу.

Автор: Денис Скриль, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 жовтня 2010, 10:05 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації