Вхід | Реєстрація

Тільки-но вийшов на волю і знову за грати!

Днями до чергової частини Гадяцького РВ з самого ранку почали одне за одним надходити повідомлення від жителів міста Гадяч про те, що в одну ніч невідома особа, шляхом розбиття віконного скла на їх автомобілях, скоїла крадіжки автомагнітол, а в деяких ще й супровідних документів на автомобілі.
Правоохоронці відразу ж почали проводити оперативно–розшукові заходи по встановленню особи, причетної до скоєння вище вказаних злочинів. І результат наполегливої праці не став на себе чекати. Уже через декілька днів їм вдалося встановити особу крадія. Ним виявився 40 – річний житель Сумської області Олексій ( ім’я змінено).
В ході слідства було встановлено, що Олексій, відбувши чергове покарання за вчинення крадіжки, був звільнений з місць позбавлення волі і прямував до місця проживання. Коли автобус «Харків - Ромни» зупинився на автостанції в місті Гадяч, чоловік вийшов щоб перекусити. Під час обіду Олексій не міг не відмітити свій вихід на волю без спиртного, тому й втратив відчуття часу, а коли повернувся на автостанцію, автобусу, в якому він їхав, уже не було.
Олексій вирішив прогулятися містом.  Та все-таки старі звички нагадували про себе. І от Олексій, дочекавшись  ночі, взяв камінь та почав розбивати віконне скло автомобілів, що знаходилися на стоянках та не охоронялися, а потім викрав з них автомагнітоли, а в деяких навіть і супровідні документи на автомобіль.
Хоча автомобілі й знаходилися в різних кінцях міста, але це не завадило злодієві за одну ніч скоїти крадіжки з шести одиниць автотранспорту.
Викрадені документи злодій викинув, автомагнітоли продав на вулиці перехожим. Та потрапивши, нарешті, до свого рідного міста, Олексій не сподівався, що слідом за ним приїдуть гадяцькі міліціонери і знову доведеться відповісти перед законом.
На сьогоднішній день за вище вказаними фактами Гадяцьким РВ порушено кримінальну справу по статті 185 (крадіжка) та 357 КК України (викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження).

Автор: Інна Ященко, старший інспектор Гадяцького РВ УМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 жовтня 2010, 13:36 | Гадяч | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації