Вхід | Реєстрація

Водолази виловили у Дніпрі труп

Нещасний випадок на воді стався у м. Комсомольськ на річці Дніпро. Працівники Комсомольської водолазно-рятувальної станції вилучили тіло невідомого чоловіка. Труп направили у морг 4-ї Кременчуцької міської лікарні для встановлення причини смерті.
Загалом, як повідомляють у ГУМНС в Полтавській області, за минулу добу на Полтавщині зареєстровано 5 надзвичайних подій. З них: 3 пожежі, 1 дорожньо-транспортна пригода (1 чол. загинув) та 1 випадок загибелі на воді.

Пожежі виникали:
м. Кременчук Автозаводський район пров. Галузевий
06.10.2010 р. від чергового РВ УМВС поступило повідомлення про те, що на тимчасовій стоянці в автомобілі " GELLY", 2007 р. в., який належить громадянину Н., 1972 р. н., виникла пожежа. Вогнем пошкоджено зовнішнє пофарбування автомобіля. Збитки - з`ясовуються. Причина пожежі - ймовірно підпал. Пожежні підрозділи не викликались.

м. Кременчук Крюківський район вул. Силікатна
В господарчій споруді громадянина К., 1966 р. н., виникла пожежа. Вогнем пошкоджено шиферну покрівлю та дерев`яне перекриття на площі 48 кв. м. Збитки та причина пожежі - з`ясовуються. Врятовано господарчу споруду та житловий будинок на суму 320 000 грн. В гасінні приймали участь 2 відділення ПДПЧ-14 та 1 відділення СДПЧ-12.

Козельщинський район с. Панасівка
В господарстві громадянина Г., 1964 р. н., виникла пожежа. Вогнем знищено 3 т лугового сіна укосу 2010 р. Збиток - 2 000 грн. Врятовано 10 т лугового сіна. Причина пожежі - з`ясовується. В гасінні пожежі приймало участь 1 відділення ПДПЧ-41.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 жовтня 2010, 10:56 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації