Вхід | Реєстрація

Не зліть жінку

У ніч на 5 жовтня у пров. Галузевому запалало авто. Всі подумали, що то справа рук злісного палія, який орудує в місті, а виявилось, що у такий спосіб жінка вирішила «насолити» колишньому чоловікові.
Напівспалена автівка китайської марки «Chery», а поряд обгорілі штани – така картина відкрилася міліціонерам, яких викликали на черговий резонансний злочин. Те, що діяв не той, на кого полює вся міліція Кременчука й околиць, було очевидно: занадто брудна робота, чимало свідків, а головне  – штани виявилися жіночими.
Невдовзі правоохоронці вийшли на слід колишньої дружини власника «Chery». Звісно, вона від причетності до злочину всіма можливими способами відхрещувалась. Але красномовні опіки на руках, щонайменше ІІ ступеня, доводили її безпосереднє відношення до підпалу. Врешті пані не залишилося нічого кращого, ніж вкусити слідчого за палець і зізнатися.
План помсти вона розробляла детально і прискіпливо. Мабуть, надивившись американських бойовиків, вирішила, що краще за все для підпалу підійде бензин. Його вона прикупила на стоянці неподалік місця, де зазвичай залишав авто колишній чоловік. Запальної речовини придбала 5 літрів. Все і вилила на нещасну «вишеньку». Потім підпалила. Але не догледіла месниця, що кілька крапель бензину потрапили на штани, а власні ноги горять не гірше за машину колишнього чоловіка. Інстинкт самозбереження взяв верх, пані скинула нижню частину одягу й залишила догоряти. Сама ж сіла у власне авто, до речі, значно дорожче за чоловікове, та втекла у невідомому напрямку.
Здавалося б, жінка все врахувала: свідків пригоди не було, її ніхто не бачив, а речовий доказ у вигляді злощасних штанів мав згоріти дотла, але маленька деталь все зруйнувала.
На тому ж таки пров. Галузевому розташована автомайстерня. Її працівники одразу помітили пожежу. На щастя для власника авто і на горе для новоспеченої палійки, в майстерні знайшлися засоби термінового пожежогасіння. Ще гіршим для жінки виявилося й те, що хтось у тій майстерні встиг побачити її авто і навіть записати номери.
У міліції кажуть, що наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи. Цікаво, що з чоловіком жінка розлучилась ще 6 років тому. І він, і вона мають нові сім’ї, все спільно нажите майно подружжя поділило ще під час розлучення у 2004 р. Чим керувалася колишня дружина  – невідомо.

Автор: Олена УСКОВА, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації