Вхід | Реєстрація

У Лохвицькому районі роздавали землю, дарували дитсадок та машину «швидкої»

В урочистостях брав участь голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко під час робочого візиту в район.
У селі Безсали дитячий садок чекали більше 10 років, адже тут мешкає із своїми батьками 43 дитинки дошкільного віку. Мешканці сподіваються, що тепер їх стане більше, адже з села не виїхала молодь, а його загальна чисельність 760 осіб.
Садочок на базі колишнього дитячого закладу, що довго не функціонував, з’явився коштом обласного, районного бюджетів та за допомогою міжнародної організації ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».
У Лохвицькому районі розгалужена мережа лікувальних закладів: — Центральна районна лікарня, Сенчанська районна лікарня, Червонозаводська міська лікарня, 5 дільничних лікарень, 32 ФАПи, 8 амбулаторій, де медичні послуги населенню надають 90 лікарів. Тому автомобіль «швидкої допомоги» дуже доречний. Але він — не останній подарунок обласної влади. У 2009 році, переважно за кошти районного бюджету, завершено будівництво першої черги Лохвицької дитячої лікарні. У наступному році, пообіцяв Олександр Удовіченко, на завершення робіт і відкриття закладу закладатимуть субвенцію з держбюджету в сумі 7 мільйонів гривень.
30 мешканців села Вирішальне отримали з рук голови облдержадміністрації державні акти на землю. Для селян її розпаювало комунальне підприємство «Вирішальне» місцевої сільради. Загалом паї отримають 774 людини.

Автор: Тетяна ЄРМОЛЕНКО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 жовтня 2010, 10:31 | Лохвиця |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації