Вхід | Реєстрація

На Полтавщині чоловік виростив коноплі заввишки 5-ть метрів

На Полтавщині чоловік виростив коноплі заввишки 5-ть метрів
У селі Кашубівці Полтавського району працівників відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Полтавського райвідділу міліції зацікавив один з місцевих жителів. І як виявилося, не даремно! У своєму господарстві 27-річний чоловік займався вирощуванням коноплі, яку потім висушував та споживав шляхом паління.
Між невеличким сарайчиком та будинком оперативники виявили рослини коноплі, висота яких сягала близько(!) 5 метрів. Аби приховати «чудо-ялинки» від чужих очей, господар повсякчас зрізав їй верхівку, аби та менше виднілася з-за даху господарських будівель.
Те, що правоохоронці побачили в сарайчиках та на горищах, не менш вражало. Розстелене на підлозі та підвішене у снопи до стелі зілля сушилося майже у кожному кутку. Всього того дня міліціонери виявили та вилучили з будинку наркомана 3 кг 105 г канабісу.
Олег Кропивка, керівник відділу БНОН УМВС України в Полтавській області, говорить, що відносно особи порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 309 Кримінального кодексу України – незаконне виробництво та зберігання наркотичних засобів без мети збуту. Це буде перша судимість молодого чоловіка. Закон передбачає покарання за вчинений ним злочин у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.
«Підрозділом БНОН постійно вживаються організаційні та практичні заходи щодо стабілізації криміногенної ситуації в області, - зауважує Олег Олександрович, - упродовж року нами задокументовано 1758 наркозлочинів, у т.ч. знешкоджено 37 наркопритонів, задокументовано 11 втягнень інших осіб у наркоманію, з незаконного обігу вилучено близько 120 кілограмів наркотичних засобів та більше двохсот кілограмів прекурсорів!»
Також слід додати, що працівники підрозділів БНОН Полтавщини викрили три канали надходження наркотичних засобів на територію області та встановили один міжнародний канал надходження психотропної речовини метамфетаміну з Республіки Польща. Робота у даному напрямку відділу БНОН триватиме і надалі.

Автор: Алла Квіта, інспектор ВЗГ УМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації