Вхід | Реєстрація

Суперкубок мера Полтави із тайбоксу виборов Богдан Погорєлов

Суперкубок мера Полтави із тайбоксу виборов Богдан Погорєлов
10 жовтня відбулися змагання з тайбоксу на здобуття Кубку міського голови. Фото і відео. Змагання розпочалися не о 16 годині як планувалося, а о 17 годині – організатори чекали на поважних гостей. Змагання складалися із 10 поєдинків, в яких зустрілися найкращі спортсмени із Полтави, Харкова та Миргорода. Але найбільш важливим був поєдинок серед професіоналів, де зістрілися Богдан Погорєлов із Полтави та Павло Рябко із Миргорода. Бій тривав п’ять раундів по три хвилини, по очкам перемогу та Суперкубок міського голови здобув вихованець полтавського клубу «Легіон».
Також нагородили відзнаками міськвиконкому найкращих полтавських спортсменів із таїландського боксу Муей Тай.
– Сьогодні з візитом був митрополит Володимир і благословив полтавську землю та всіх полтавців, благовловив будівництво нового храму у Полтаві та вручив мені орден святого Георгія Побєдоносця, – розповів Андрій Матковського, Полтавський міський голова. – Я бажаю, щоб завжди у боротьбі був переможець. А спортсменам зичу здоров’я фізичного і духовного, завжди будьте переможцями.
– Бій був важким, довго довелося звикати до суперника, – розповів Богдан Погорєлов, володар Суперкубку міського голови. – Намагався викластися на повну.
Між поєдинками глядачів розважали танцювальний гурт «Естрім», група підтримки Полтавського національного педуніверситету та вихованці ДЮСШ №4.


Ритуальний танець ВайКру



Сюжет програми "5 хвилин спорту" каналу ІРТ-Полтава про турнір у Полтаві

Автор: Денис Скриль, www.kolo.poltava.ua; канал ІРТ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 жовтня 2010, 11:55 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації