Вхід | Реєстрація

Послеметчевая конференция Бакалова и Павлова

Послеметчевая конференция Бакалова и Павлова
Не трудно было предположить, в каком расположении духа придут по горячим следам комментировать действия команд главные тренеры. Наставник киевской команды Юрий Бакалов буквально цвел на глазах, словно, не веря своему счастью. Если 30 апреля этого года, тогда еще с приставкой «и.о.» тренер команды гостей вообще не мог понять, как «Ворсклу» удалось обыграть со счетом 5:1, да еще и на ее поле, то сейчас, учитывая развитие событий на поле, даже ничья была бы «канонирам» за счастье, а тут такое… Николай Павлов, заходя в зал, видимо, и себе еще до конца не объяснил, как такое могло случиться в матче, где его команда владела полным и неоспоримым преимуществом… Вашему вниманию видеоверсия пресс-конференции.




Автор: www.vorskla.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 жовтня 2010, 11:17 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації