Вхід | Реєстрація

Затримали наркомана, який збував психотропні речовини у розважальних закладах

Наркотики для «золотої»молоді розповсюджував 24-річний полтавець у розважальних закладах міста Полтава. Його основним товаром був амфетамін та пігулки «Екстазі», які нині користаються чималим попитом у підростаючого покоління.
Клієнти хлопця були забезпеченими молодими людьми, а тому могли собі дозволити придбати дорогі наркотики. Одна таблетка «Екстазі» - 150 гривень, 1 г амфетаміну - 500 гривень.
Зі своїми потенційними клієнтами молодик зустрічався у клубах та барах міста. Там і передавав «товар». Він і сам не на жарт присів на психотропи.
Нині, кайф від безтурботного життя, в якому чільне місце посіли наркотики та нічні вечірки, полтавському клаберу «перебили» працівники міліції, які й затримали хлопця при черговій спробі збути наркотик.
Роман Яресько, начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків ПМУ УМВС говорить: «Працівниками сектору БНОН Октябрського райвідділу міліції спільно з працівниками Полтавського міського управління особа була затримана на зупинці "Cади-1" під час збуту психотропних речовин іншій особі. Ведеться перевірка по встановленню каналу надходження наркотиків підозрюваній особі. Наразі порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України - незаконний збут психотропних речовин».
Нині ж наркоторгвець перебуває в СІЗО міста Полтава. За рішенням суду він зможе отримати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна, повідомляють в УМВС у Полтавській області.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації