Вхід | Реєстрація

У вогні загинула людина

У вогні загинула людина
Учора в Автозаводському районі Кременчука (пров. Веселий) у житловому будинку виникла пожежа. Згоріли міжкімнатні двері, віконні рами, меблі та інше домашнє майно. Також на місці пожежі виявили труп, особа якого з’ясовується.
Труп направили у морг 4-ї міської лікарні.
Наразі збитки та причина пожежі встановлюються. Пожежникам вдалося врятувати житловий будинок на суму 6 тис. грн. В гасінні брало участь 2 відділення ПДПЧ-14.
Загалом, за минулу добу на території області зареєстровано 6 надзвичайних подій. З них: 2 пожежі (1 чол. загинув), 3 дорожньо-транспортні пригоди (5 травмовано), 1 випадок виявлення боєприпасу часів Великої Вітчизняної війни.
Пожежа також виникла у Миргороді по пров. Багачанський. В житловому будинку громадянки С., 1977 р. н.. Вогнем знищено та пошкоджено частину домашнього майна. Крім цього, вогнем пошкоджено стіни та стелю в кімнаті на площі 15 кв. м, віконні рами. Збиток - 7 тис. грн. Врятовано житловий будинок на 40 000 грн. Причина пожежі встановлюється. В гасінні брало участь 1 відділення ПДПЧ-18.
Виявлення вибухонебезпечних предметів:
м. Миргород вул. Раскової. До Миргородського МУ ГУ МНС України в Полтавській області надійшло повідомлення від громадянина К., про те, що під час проведення земляних робіт виявлено 1 авіаційну бомбу калібру - 250 мм часів Великої Вітчизняної війни. Місце виявлення боєприпасу охороняється працівниками Миргородського МВ УМВС України в Полтавській області. Вилучення та знищення боєприпасу планується 21.10.2010 року піротехнічною групою АРЗ СП ГУ МНС України в Полтавській області.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 жовтня 2010, 16:39 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації