Вхід | Реєстрація

АМКУ оштрафував ТОВ «Стар Лайн» та ТОВ «Про Лайн»

Полтавське обласне територіальне відділення АМКУ оштрафувало ТОВ «Стар Лайн» на 18 тис. грн. та ТОВ «Про Лайн» на 19 тис. грн. за зловживання монопольним становищем. Як встановило Відділення, дії підприємств полягали у встановленні різних цін при наданні послуг з гарантійного технічного обслуговування автомобілів марки «TOYOTA» та в отриманні від споживачів коштів за надання послуг з гарантійного технічного обслуговування, нарахована сума яких перевищує суму по фактичних трудовитратах за надання даної послуги. Такі дії призвели до ущемлення інтересів споживачів. Відділення застосувало санкції та зобов’язало підприємства припинити порушення.
Також АМКУ через недобросовісну конкуренцію та антиконкурентні узгоджені дії оштрафував: ТОВ «Ворлд Грінізейшен систем» на 17 тис. грн.,ПП «Медичний центр «Амулет Здоров’я» на 7 тис. грн.; ФОП Василець О.П. на 6 тис. грн. та ФОП Ступенко В.Б. на 4 тис. грн.; ФОП Карпович А.О. та ФОП Карпович М.Б. на 2 тис. 390 грн.
За неподання інформації на вимоги територіального відділення у встановлені головою територіального відділення строки штраф виписали: ПСП «Високе» на 1 тис. грн. та ПП «ПромГаз» на 14 тис. грн.
Відділення розпочало справу проти ПП «БК «Євробуд» та ДП «Кременчукгазбудсервіс» за ознаками антиконкурентних узгоджених дій. Як з’ясувало Відділення, дії підприємців були спрямовані на обмеження конкуренції при участі у відкритих торгах на закупівлю робіт «Розчищення каналів, улаштування відкосів (укріплення укосів берега озера). Дослідження у справі триває, повідомили у Полтавському обласному відділенні.

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 листопада 2009, 11:49 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації