Вхід | Реєстрація

В Полтавському регіоні з’явився кримінальник-рекордсмен

В Полтавському регіоні з’явився кримінальник-рекордсмен
В історії Полтавського регіону ще не було такої кількості готової маріхуани, вилученої працівниками міліції
Більше 120 кг маріхуани, готової до споживання і реалізації, правоохоронці вилучили у 37-річного мешканця Лубен. Перетерту коноплю лубенчанин зберігав на горищі приватного будинку, в якому проживав з родиною.
Злочинну діяльність досвідчений кримінальник, який у 1995-му та 2001-му роках відбував покарання за незаконне зберігання зброї та угон, старанно маскував від стороннього ока. Його очима і вухами були камери відеоспостереження, якими обережний «підприємець» нашпигував будинок.
Затриманню наркоділка передували 3 місяці документування його «затятої праці» «В історії Полтавського регіону ще не було такої кількості готової маріхуани, вилученої працівниками міліції, – повідомив Олександр Рудяк, начальник УМВС.
Окрім того головний міліціонер області відзначив, що скромна, на перший погляд, цифра (більше 120 кг) приховує кропітку роботу оперативних служб і серйозні збитки для ринку наркоторгівлі. Внаслідок спецоперації, ретельно спланованої і реалізованої оперативниками БНОНу, наркозлочинність збанкрутіла на 1 мільйон гривень (за цінами чорного ринку).
На даний час вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. За фактом злочину порушено кримінальну справу.

Автор: ВЗГ УМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 жовтня 2010, 10:14 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації