Вхід | Реєстрація

Танець Сашка Геращенка на проекті «Танцюють всі-3» визнали найкращим!

Танець Сашка Геращенка на проекті «Танцюють всі-3» визнали найкращим!
22 жовтня на каналі СТБ відбулася трансляція першого прямого ефіру шоу «Танцюють всі-3», у якому бере участь і наш земляк Олександр Геращенко. Сашкові в пару на проекті дісталася найексцентричніша дівчина – Марта. Проте танець нашого земляка і члени журі, і глядачі визнали найкращим.
Україна підтримала Саша Геращенка, він продовжує свою участь у проекті «Танцюють всі-3». А як для нього пройшов перший прямий ефір проекту танцівник розповів нам під час приватної бесіди.
– За тиждень до прямого ефіру нас розділили на пари, – розповідає Сашко. – Я дуже хвилювався, з ким мені доведеться танцювати. Адже першу частину проекту глядачі голосують не за окремого танцівника, а саме за пару. Та й в загалі від дівчини у танці залежить дуже багато. На щастя всі дівчата на «Танцюють всі-3» дуже сильні танцівниці, і я був би радий танцювати з кожною з них. Але вважаю, що мені дістала дуже гарна партнерка – Марта. Вона – такий собі «Редбул», дуже непосидюча, енергійна і сильна танцівниця. Тож, якщо деякі учасники шоу були невдоволені своїми партнерами та шукали шляхи порозуміння, ми з Мартою були щасливі, що стали до пари.
Сашко говорить, що з дівчат, учасниць першого сезону проекту, він був би радий станцювати з Наталі Кротовою, а з другого сезон бажав би собі у партнерки Катю Бухтіярову.
Повезло нашому землякові і з вибором стилю танцю. Кожна пара витягувала конверт зі стилем, який їм за тиждень довелось опанувати та виконати на прямому ефірі. Сашкові та Марті, яких на проекті всі вже встигли прозвати «божевільною» парою дістався стиль, який їм дуже імпонує та допоміг розкритися – свінг.
– Стилю ми з Мартою зраділи, – розповідає Сашко. – Але на репетиціях нам прийшлося дуже важко. У танці були 4 складні підтримки, які ми не відразу змогли опанувати, давалося в знаки хвилювання перед першим ефіром. Але я сподіваюсь, що вам наш танець сподобався.
Сашко та Марта вийшли на сцену в образах поліцейського та Чарлі Чапліна. На сцені був мінімум декорацій – лише лавочка на якій Чарлі, тобто Марта з початку дрімала. Сашко танцював у формі охоронця правопорядку, а ось костюм Марти не давав розгледіти її жіночу красу. Проте лише пара Сашка та Марта після свого виступу отримала  стільки компліментів від членів журі. Всі судді відмітили, як Сашко за рік виріс, як танцівник. «Ти пройшов шлях від танцівника середнього рівня до гідного 20-ки кращих. Сьогодні на проекті ти учасник, який швидше за всіх розвивається », – зазначив Олексій Літвінов. А британський хореограф Сіско Гомез зробив суровий вигляд, а потім прокричав своє знамените «Лав! Лав! Лав!», яке говорить про те, що цей танець суддя визнає найкращим та просто закохався у нього.
Погодились із рішенням суддів і глядачі. Ми підрахували їх голоси на різних Інтернет-ресурсах, та встановили, що українці визнали свінг Сашка та Марти найкращим танцем першого прямого ефіру! Користувачі соціальних мереж та форуму СТБ віддали 48 голосів за танок у виконанні нашого земляка.  Друге та третє місце серед кращих танців ефіру зайняли контемп та венський вальс у виконані Антона і Олени (31 голос) та Жені і Ані (30 голосів) відповідно. Найменше глядачам сподобався виступ Тоні та Адріани.
Ми також дізналися, яка з пар глядачам особливо до вподоби. На разі найбільше голосів (91) набрала пара Жені і Ані, друге ж місце за Мартою та Сашком. Третіми в списку найкращих пар українці називають Антона та Олену.
Лідерами ж Інтернет-голосування серед хлопців є Федір, Антон, Тоні та Макар. Серед дівчат глядачі відзначають Анжелу – вона безперечний лідер, а також Тісато та Женю Храмову.
Своїм виступом на прямому ефірі Сашко залишився задоволений, проте і визнає, що хвилювання давалося в знаки, не все було виконано бездоганно.
Приїхала підтримати сина під час зйомок і його мама Валентина Панченко, а також старший брат Сашка – Анатолій. Щоб попасти в Київ жінка їхала майже цілий день, з пересадками з однієї маршрутки в іншу. Мати дуже хвилювалася за Сашка, але й зраділа більше всіх, коли він залишився у проекті. Витираючи сльози щастя, з усмішкою говорить: «А він коли маленький був, я мріяла, що коли виросте, то стане трактористом…». Щоб дістатися додому жінка ніч провела на вокзалі із старшим сином. О 6-й ранку вони вирушили до Кременчука, а звідти поїхали до Хоролу.
– Я дуже хвилювався, коли стояв на сцені і чекав, що ж скаже ведуча: чи підтримали нас з Мартою глядачі? – згадує Олександр Геращенко. – І коли нам сказали, що ми залишаємось у проекті, то було таке щастя, що важко його передати словами! Я дуже вам вдячний, що ви за мене голосували, підтримали та дали нагоду танцювати для вас і в другому прямому ефірі! Я вас всіх люблю!
На жаль, радіти Сашкові довелось недовго. Адже проект покинув його друг Євген Кулаковський (Юджин). Коли судді виголосили свій вердикт, Сашко навіть заплакав. Говорить, що з Юджином особливо затоваришув на проекті, і вважав цього танцівника одним з найсильніших, навіть бачив його у четвірці суперфіналістів.
В пост-шоу, яке показали через декілька хвилин після закінчення ефіру відбулося жеребкування. Кожна з пар витягнула стиль, який танцюватиме на наступному ефірі. Сашкові з Мартою дістався контемп. Цей стиль відзначається особливою ліричністю, тож наступної п’ятниці ми зможемо подивитись, наскільки вправно наш земляк може зіграти ліричного героя та опанувати новий для себе стиль.
На кінець нашої зустрічі Сашко відповів на наше запитання: які якості він вважає найбільш важливими для танцівника:
– Перш за все важлива любов до тієї справи, якою він займається, впертість, наполегливість і вміння віддаватися повністю своїй справі.
А ми хочемо нагадати вам, що прямі ефіри «Танцюють всі-3» транслюються щоп’ятниці на каналі СТБ, початок о 20:00. І щоб залишитись у проекті нашому земляку Олександру Геращенко потрібна ваша допомога. Тож не забувайте голосувати. А якщо у вас є нагода – приїжджайте на зйомки шоу в Київ, Саша залюбки виходить спілкуватися до своїх прихильників. Підтримаємо Сашка на проекті!

Автор: Еліна СЕРГАЧОВА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 жовтня 2010, 10:23 | komsomolsk | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації