Вхід | Реєстрація

Міська влада повинна зупинити зростання цін і зафіксувати їх

Чинна полтавська влада має всі можливості, навіть без підтримки у столиці зупинити у місті спекуляції на товарах першої необхідності.
Про це під час прес-конференції в інформаційному агентстві "НОВИНИ УКРАЇНИ" заявив колишній міський голова Полтави.
Анатолій Кукоба запевнив, що епідемію грипу вигадали навмисно. Зокрема, щоб виклакати паніку серед населення, яка спровокувала масову спекуляцію, зкорема, на лікарських засобах.
"Що твориться зараз на ринку лікарських препаратів, обладнання? Створили штучно паніку з грипом, якого немає. Я гарантую, той епідемії немає. Звичайний осінній грип. А ліки в 3-5 раз подорожчали! Це ж видно і в кожному місті. Можна навести тут порядок, не чекаючи з Києва", - підкреслив екс-мер Полтави.
На думку Анатолія Кукоби, контролювати ціни повинна саме місцева влада, оскільки центральна - цієї фукції не виконує.
"Зараз же ніхто не контролює ціни. Де той Антимонопольний комітет?! Нафта дешевіє, а ціни (на нафтопродукти - ІА "НОВИНИ УКРАЇНИ") у нас ростуть! Також і на продукти першої необхідності. Зараз варто, я б зараз зафіксував би ціни на 50-60 основних предметів споживання населення", - зазначив колишній міський голова Полтави.

Автор: www.novyny.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 листопада 2009, 12:01 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації