Вхід | Реєстрація

Смерть за образи та плітки

Смерть за образи та плітки
У селі Пристані Хорольського району сварка між односельчанами закінчилася трагічно. 26-річний чоловік укоротив віку своєму 47-річному товаришу через … дурну славу та плітки. Конфлікт між чоловіками розгорівся о 3-й годині ночі. Молодий чоловік, будучи напідпитку, прийшов до господарства свого односельчанина та почав стукати у вікна та двері. Коли господар вийшов на двір, нічний гість зустрів його стусанами.
Бійка між чоловіками тривала не довго. Розборонити чолов’яг намагалася мати 47-річного чоловіка, яка у той момент вибігла з хати на крики. Кулачні аргументи молодика закінчилися після того, як його жертва впала додолу та не рухалася. Ненька у розпачі попрохала кривдника не залишати його сина на холодній землі на дворі та попрохала «гостя» внести сина до хати. Виконавши прохання матері, парубок вніс чоловіка до хати та поклав на ліжко. Після чого накивав п’ятами. А бідолашний побитий через годину помер.
Юрій Саленко, начальник Хорольського райвідділу міліції розповів, що потерпілому були спричинені тілесні ушкодження у вигляді розриву товстого кишечника та внутрішньої кровотечі. Дані тілесні ушкодження ударами ніг та рук по голові і тулубу чоловіку спричинив його ж односельчанин, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння. Наразі по даному факту порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження.
Пояснюючи у міліції свою поведінку затриманий молодий чоловік сказав, - «дядько мене ганьбив на все село, ображав та обзивав п’яницею».
За такий звірський спосіб з’ясування стосунків молодик на найближчі десять років потрапить за грати. Можливо, неволя таки навчить норовливого хлопця вирішувати конфлікти іншим, більш людяним способом…

Автор: Алла КВІТА, інспектор ВЗГ ГУМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 жовтня 2010, 10:50 | Хорол | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації