Вхід | Реєстрація

На Полтавщині вже зібрали 3 млн. 600 тис. тонн зерна

Про це сьогодні на апаратній нараді у Полтавській облдержадміністрації повідомив начальник Головного управління агропромислового розвитку Олександр Сень, доповідаючи про завершення комплексу осінньо-польових робіт в сільськогосподарських підприємствах області. Зокрема, він зазначив, що ці роботи в області ще не завершені. Причинами є, перш за все, нестача місць для висушування та зберігання зерна. Тому збирати кукурудзу особливо не поспішають. "Хочу повідомити, що валовий збір зерна по області на сьогодні склав 3 млн. 600 тис. тонн. Якщо порівнювати по державі, то 3 млн. тонн має ще Вінницька область та Черкаська", - сказав Олександр Сень.
До того ж ці області практично уже завершили збирання кукурудзи. "У нас же масив досить великий. Більше областей-трьохмільйонників цьогоріч не буде", - зазначив начальник Головного управління агропромислового розвитку.

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 листопада 2009, 10:04 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації