Вхід | Реєстрація

Кандидат до Хорольської райради не знайшла себе в списку

Кандидат до Хорольської райради не знайшла себе в списку
Вибори у Хорольському районі на дільниці №22022 (Петрівська сільська рада) до Хорольської райради по одномандатному виборчому округу на відбудуться.
Кандидат у депутати Хорольської районної ради від ВО «Батьківщина», завуч школи прийшла на дільницю о 12-ій годині і не змогла проголосувати. Вона не знайшла себе у виборчому бюлетені.
Як прокоментували Новинам Полтавщини у Петрівській сільській виборчій комісії, їхньої вини у цій помилці немає. «Тут винувата або районна виборча комісія, або друкарня, яка друкувала ці бюлетені», - вважають у ТВК. «Сталася машинальна помилка, це ніяка не диверсія», - підкреслили у виборчій комісії і зазначили, що у дільничних виборчих комісій "було дуже багато роботи, хоча сформовані вони були за 10 днів". На території Хорольського району є ще одна сільська рада зі схожою назвою - Петракіївська, саме це, кажуть в Петрівській сільській виборчій комісії, може бути причиною помилки.
Відповідно до чинного законодавства на дільниці №22022 мають бути проведені перевибори в одномандатному виборчому округу до Хорольської районної ради протягом двох тижнів, повідомили Новинам Полтавщини у Петрівській сільській виборчій комісії.

Автор: Юлія Пашковська, poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 листопада 2010, 11:00 | Хорол | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації