Вхід | Реєстрація

У Полтаві – черговий факт вандалізму

Сьогодні зранку на території Корпусного парку працівники комунального підприємства «Декоративні культури» побачили на клумбах сліди від авто – вночі невідомий для водіння свого «залізного коня» обрав не вулиці міста, а територію центрального парку. Того, хто зазіхнув на його красу та благоустрій, вже розшукує міліція.
Начальник комунального підприємства «Декоративні культури» Сергій Сілаєв говорить: за останні 10 років не може пригадати, щоб вчиняли таку наругу над зеленими насадженнями в самому центрі міста, тим паче – в Корпусному парку.
Сергій Сілаєв, начальник КП «Декоративні культури»:
- Шкода, завдана цими вандалами, в матеріальному плані не дуже значна. Але цим фактом ці люди поставили себе поза межами соціального стану міста, тому що своїм вчинком вони виказали зневагу до святині нашого міста, до зелених насаджень, які є окрасою центру історичної частини міста.
Корпусний парк поділений на чотири пАртери, проїхалися по трьох з них. До того ж на заваді водію не стали ні кущі самшиту, ні троянди, розповідає Сергій Сілаєв. Зараз працівники внутрішніх справ Октябрського району проводять відповідну перевірку - опитують людей, аби знайти ймовірних свідків події, а ще - зроблять тросологічну експертизу, за якою встановлять марку автомобіля.
Сергій Махно, заступник начальника Октябрського райвідділу міліції:
- Зараз працюють експерти, які сфотографують відповідні факти. Буде зроблена експертиза, яка встановить марку автомобіля, і по протектору шин будуть з'ясовані відповідні факти.
Перехожі звертають увагу на понівечені клумби, дивуються: кому було мало місця на дорозі.
Бліц:
- Звернула увагу, коли йшла по тій стороні. Кажу: хто так балується?
Перехожі припускають: таке могла зробити лише нетвереза людина. Хоча – чи людина?..
Бліц:
- Я не знаю, як людьми їх назвати. Важко назвати людьми.
Молодь на скоєне також реагує однозначно.
Бліц:
- Люди ходять, милуються. Навіщо таке робити - не розумію. Є дороги, інші місця, де їздити можна. Тут треба ходити і дотримуватися чистоти і порядку.
Правоохоронці Октябрського райвідділу закликають очевидців події та тих, хто володіє будь-якою інформацією щодо нічної пригоди, повідомити до міліції.

Автор: www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 листопада 2009, 10:14 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації