Вхід | Реєстрація

На Лубенщині батько молотком вбив свого сина

«Я прокинуся і розкажу вам!» – останнє, що зміг сказати 44-річний син Микола своїм стареньким батькам. Стомлений черговою дозою алкоголю, він завалився на ліжко та заснув. На ранок чоловік так і не прокинувся. Вночі, ударами молотком по голові, батько – 62-річний Петро Іванович, позбавив сина життя.
Сімейна драма розігралася у селі Литвяки Лубенського району. Старенькі батько та мати разом з сином проживали під одним дахом. Відтоді, як Микола звільнився з місць позбавлення волі, в домі почалося справжнє пекло. Син постійно випивав, скаржився на життя та, що найгірше, «виховував» стусанами своїх батьків-пенсіонерів.
Чергового разу, коли п’яне чадо знову прийшло додому в безконтактному від алкоголю стані та завалилося спати, Петро Іванович не зміг спокійно відпочивати. Він знав, що на ранок знову почнеться те ж саме – бійки, сварки та черговий похід за оковитою. О четвертій годині ранку батько взяв молоток та наніс ним кілька ударів по голові сина. Смерть останнього настала миттєво. Мати викликала міліцію, на яку батько вже чекав на порозі. «В мене більше не було сил його терпіти…» - потім пояснив правоохоронцям свій вчинок старенький.
Сергій Брижко, заступник начальника Лубенського міськрайвідділу – начальник кримінальної міліції, говорить, що по даному факту порушено кримінальну справу за статтею 115 Кримінального кодексу України – навмисне вбивство. Відповідальність за скоєння такого злочину Закон передбачає у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років. Головний підозрюваний, батько, зараз знаходиться на підписці про невиїзд, оскільки його стан здоров’я дуже тяжкий (з чоловіком нещодавно трапився інсульт). Наразі триває досудове слідство.

Автор: Алла Квіта, інспектор ВЗГ УМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 листопада 2010, 12:49 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації