Вхід | Реєстрація

На Хорольщині конфлікт між підлітками «розв’язався» за допомогою ножа

«Мені потрібна твоя допомога! Приходь скоріше…» - скрізь нічну тишу пролунало в слухавці. Стривожений голос дівчини кликав про допомогу. 17-річний Андрій (ім’я змінено – від авт.), не довго думаючи, кинувся на поміч, прихопивши з собою ножа…
Примчавши на одну із вулиць міста Хорола, хлопець побачив, як до його колишньої дівчини чіплявся набридливий залицяльник. Спробувавши вгамувати пил молодика, натомість Андрій отримав стусанів. Між хлопцями зав’язалася бійка, під час якої Андрій витягнув з кишені куртки ножа та спричинив ним тілесні ушкодження у вигляді проникаючого ножового поранення грудної клітини своєму супротивнику. Від такого удару останній впав до долу.
Перехожі, які стали свідками кривавих розбірок молоді, викликали міліцію та швидку. За словами начальника Хорольського райвідділу міліції Юрія Саленко, коли на місце події прибула слідчо-оперативна група, на землі лежав скривавлений хлопець, біля нього знаходилася дівчина, через яку і трапився конфлікт. Хлопець з ножем втік. Його правоохоронці знайшли неподалік на одній із сусідніх вулиць.
В міліції у скоєному Андрій зізнався. По даному факту правоохоронці проводять ретельну перевірку, за результатом якої буде вирішуватися питання про порушення кримінальної справи. Щодо потерпілого хлопця, то на даний час він знаходиться на лікуванні. На щастя, його стан здоров’я задовільний.

Автор: Алла Квіта, інспектор ВЗГ УМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Хорол | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації