Вхід | Реєстрація

92-річний чоловік закінчив життєвий шлях через пожежу

92-річний чоловік закінчив життєвий шлях через пожежу
Це трапилось у с.Крута Балка на Новосанжарщині. Пожежа виникла у житловому будинку громадянина 1918 року народження через порушення ним правил пожежної безпеки при експлуатації опалювальної печі. Труп господара виявили на місці пригоди. Збиток пошкодженого вогнем майна склав лише 100 грн.
Ще одна пожежа через неправильне використання опалення виникла вчора і в Лохвицькому районі (с. Червоні Луки). Там, на щастя, без жертв. Вогнем знищено дерев'яне перекриття будинку на площі 25 м2 та пошкоджено черепичну покрівлю на площі 10 м2. Збиток - 10 000 грн. Врятовано господарчу будівлю на суму 20 000 грн. З аінформацією ГУ МНС у Полтавській області, пожежа була вчора і в Полтаві на території гаражного кооперативу «Граніт» в гаражі № 16, власник якого встановлюється. Вогнем знищено домашнє майно. Збитки та причина пожежі встановлюються. Врятовано гараж на суму 5 000 грн.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 листопада 2010, 13:28 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації