Вхід | Реєстрація

В Глобинському районі жінка вбила чоловіка, а міліціонерам сказала що той самогубця

Ввечері 6 листопада до чергової частини Глобинського райвідділу міліції надійшло повідомлення від громадянки Юлії, мешканки села Горби, про те що її співмешканець 48-річний Микола в своєму будинку  покінчив життя самогубством, завдавши собі удару ножем в область грудної клітини. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група.
Зі слів Юлії, Микола перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті ревнощів, завдав собі удар лезом кухонного ножа в область грудної клітини. Внаслідок отриманого поранення чоловік помер на місці. Як пізніше з’ясували міліціонери, було все зовсім по іншому.
Микола був людиною порядною. В селі його поважали. Був лише один мінус - він ніде не працював. В селі роботи не було, а їздити до сусіднього він не хотів. Про Юлію у селі була інша слава. Вона підробляла давньою професією, що дуже не подобалося Миколі.
Провівши ретельну перевірку обставин події, працівники міліції відтворили всю картину того дня.
Напередодні трагедії Юлія та Микола разом поїхали до міста. Там продали трішки горіхів. На отримані гроші вони купили пляшку горілки та риби «тюлька» на закуску. Пара зайшла в перший ліпший бар, який трапився по дорозі. Чоловік та жінка випили горілки, та й поїхали додому. Коли прибули в оселю, у Юлії задзвонив телефон. Вона сказала Миколі, що телефонувала мати і просила негайно приїхати до неї. Микола жінку не відпускав, бо не вірив, що Юлія каже правду. На цьому ґрунті між ними виникла суперечка, яка переросла в бійку. Під час сімейної  суперечки жінка нанесла удар Миколі ножем в область грудної клітки. Внаслідок поранення в чоловіка сталася внутрішня кровотеча. Надто сильним виявився удар.  Микола помер  не приходячи до тями. Зрозумівши наслідок своїх дій, жінка з переляку почала лити на нього воду. Думала що це допоможе. Але, на жаль, Микола помер.
Наразі, відносно вже затриманої Юлії вирішується питання про порушення  кримінальної справи за   ст.115 Кримінального кодексу України (вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді  позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років.

Автор: Марина Грицаєнко, інспектор Глобинського РВ УМВС Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 листопада 2010, 12:40 | Глобине | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації