Вхід | Реєстрація

Сельчанин з Лохвицького краю з’єднав власний будинок з газопроводом

Мешканець села Н. Будаківка Лохвицького району декілька років обкрадав місцеве управління експлуатації газу, вільно користуючись державними ресурсами природного газу.
Законспіровану врізку сельчанина дільничні інспектори районної міліції викрили 5 листопада цього року. 47-річний безробітний з’єднався з трубою за допомогою шлангу, прокладеного від приватного будинку до газопроводу.
Наразі експерти встановлюють сукупну суму збитків, завданих Лохвицькому управлінню експлуатації газу незаконними діями «недобросовісного користувача». На підставі висновків експертизи буде вирішено питання про притягнення винахідливого сельчанина до кримінальної відповідальності за крадіжку (стаття 185 Кримінального кодексу України).

Автор: ВЗГ ГУМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 листопада 2010, 13:53 | Лохвиця | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації