Вхід | Реєстрація

Просто є така традиція – коханих викрадати

Просто є така традиція – коханих викрадати
Мешканець Лубенщини Олег викрав свою кохану  – 15-річну Марину, і відвіз до себе додому. Щоправда, швидко схаменувся і повернув викрадену назад.
Хлопець і дівчина товаришували досить давно, спочатку це була просто дружба, а потім між ними виникли справжні почуття. Проте кохання тривало недовго. Марині не подобалося, що коханий часто випиває з товаришами, а потім влаштовує сварки. Після чергового скандалу Марина сказала Олегу, що більше не хоче з ним зустрічатися. Хлопець досить агресивно відреагував на ці слова і заявив своїй коханій, що просто так він цього не залишить.
Й ось 3 листопада Марині зателефонував її колишній коханий. Вона саме святкувала день народження подруги. Невдовзі дівчина пішла додому, у квартиру, яку винаймала. Згодом до подруги Марини на автомобілі приїхав і Олег разом зі своїми друзями. Хлопець почав шукати кохану. Дівчата, не зволікаючи, повідомили батькам подружки, що їхню доньку розшукує її колишній хлопець. До того, він ще й дуже розлючений.
Мама почала телефонувати Марині на мобільний. Однак 15-річна донька слухавки не брала. Засмучена жінка звернулась до Миргородського райвідділу міліції, оскільки дівчина навчалась і тимчасово проживала у Миргородському районі. Правоохоронці з’ясували, що і батьки, і колишній хлопець дівчини проживають на Лубенщині. Тож до пошуків довелося залучати і лубенських колег. Паралельно розшукуючи 15-річну дівчину, співробітники Лубенського міського відділу міліції приїхали до батьків дівчини. Раптом відчинилися двері квартири і зайшла сама Марина.
Під час спілкування з міліціонерами дівчина пояснила, що після дзвінка Олега вона пішла в квартиру, де тимчасово проживала, оскільки настрій був зіпсований. Та невдовзі її колишній хлопець зі своїми товаришами теж приїхали туди. Вони силою відчинили двері. Зайшовши до квартири, Олег примусив Марину зібрати речі і наказав їхати з ним. Коли дівчину привезли до Олега, той раптом зрозумів, що вчинив протизаконно. Тоді парубок попросив пробачення та відпустив її.

Автор: Олена УСКОВА, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 листопада 2010, 13:57 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації