Вхід | Реєстрація

Пасажир розплатився за проїзд ударом ножа в шию

2 листопада до чергової частини Гадяцького РВ УМВС України в Полтавській області надійшло повідомлення від чергового лікаря Гадяцької центральної районної лікарні про те, що в цей день близько 20 години 20 хвилин в приймальне відділення за медичною допомогою з тілесними ушкодженнями у вигляді різаної рани шиї з правої сторони звернувся мешканець Гадяча Олександр (ім’я змінено), 1972 р. н.
Одразу ж після дзвінка до лікарні виїхала слідчо-оперативна група райвідділу. Під час бесіди з потерпілим було встановлено, що він працює водієм “Гадячсир”. В той день чоловік повертався з відрядження. У Полтаві біля залізничної станції він узяв трьох попутників до Гадяча. Серед пасажирів була одна жінка та двоє молодих чоловіків. Однин з молодиків сів на пасажирське сидіння спереду автомобіля, а інший позаду водія. Доїхавши до села Вельбівка Гадяцького району, жінка залишила автомобіль. Після виходу пасажирки з автівки чоловіки вмовили Олександра за певну плату підвезти їх до села Петрівка-Роменська. Водій погодився. В’їхавши у згадане вище село, хлопчина, який сидів спереду, попросив водія зупинитися. Молодий чоловік, заплативши за проїзд, теж вийшов з автомобіля.
Далі Олександр попрямував з останнім пасажиром до наступного місця призначення. Коли водій доїхав до “кінцевої зупинки”, молодик кинув на переднє пасажирське сидіння якийсь папірець. Коли Олександр нахилився щоб його роздивитися, пасажир раптово ударив його кухонним ножем в область шиї. Не дивлячись на це, Олександр одразу ж схопив нападника за руку і міцно притис до сидіння. Внаслідок такої захисної реакції, ніж з руки зловмисника випав, але сам він зумів відчинити двері автомобіля і втекти. Після цього поранений Олександр негайно попрямував до лікарні за допомогою. Особа нападника встановлена, його затримано.

Автор: І.ЯЩЕНКО, www.dumka.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 листопада 2010, 14:12 | Гадяч | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації