Вхід | Реєстрація

Щоб придбати «Яву» 15-річний полтавець украв 11 поросят

На Чутівщині одинадцятьма поросятами та 600 гривнями збирався розрахуватися 15-річний хлопець за мотоцикл «Ява». Задля здійснення своєї заповітної мрії він вдався до крадіжки. Далеко ходити не став. У селі Степанівка, де проживав підліток, знаходилося фермерське господарство, яке спеціалізувалося по вирощуванню свиней.
У здійсненні своїх намірів йому допоміг родич, який працював на фермі охоронцем. Крадіжку свиненят на фермі помітили не одразу. Вже після декількох днів при черговій перевірці фермер не дорахувався десятка своїх рожевих вихованців. Про пропажу адміністрація господарства повідомила чутівських правоохоронців, і крадіїв викрили досить швидко, повідомляє сайт УМВС у Полтавській області. Тепер проти зловмисників порушать кримінальну справу. До речі, у свої 15 років у хлопця це буде вже друга судимість за крадіжку.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 листопада 2010, 11:18 | Чутове | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації