Вхід | Реєстрація

Від зґвалтування дівчину врятував її хлопець

Від зґвалтування дівчину врятував її хлопець
Пізнє повернення з роботи для 24-річної кременчужанки стало неабияким випробуванням. 20 листопада близько 22.30 біля гаражів в одному з дворів на вул. Київській дівчину наздогнав незнайомець і, погрожуючи застосувати фізичну силу, спробував зґвалтувати.
Як розповідає начальник Кременчуцького управління міліції Анатолій Кононенко, дівчину врятувало те, що вона заздалегідь зателефонувала своєму хлопцеві, аби він її зустрів. Той з товаришем якраз ішли назустріч дівчині й почули крики про допомогу. На несподівану появу захисників ґвалтівник зреагував досить агресивно  – ударив одного з них ногою, іншому зламав три пальці на руці. Синці та садна на шиї й обличчі дістала від свого кривдника і дівчина.
Наряд міліції викликали мешканці сусідніх будинків, вирішивши, що почалася бійка. Міліціонери патрульної служби перебували неподалік, тому горе-ґвалтівник був одразу ж затриманий.
Виявилося, що проблем із законом у чоловіка раніше не було, та й взагалі він характеризується позитивно, має дружину і маленьку доньку. Проживає в іншому місті на Полтавщині, а працює у Кременчуці. Тепер же йому доведеться відповідати за спробу зґвалтування, прагнення задовольнити статевий потяг неприродним способом та нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості. Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Остаточного висновку про те, чи вживав нападник спиртні напої, ще немає. За ґратами молодик може провести близько 5-ти років.
У цій історії має місце досить дивний збіг обставин: і зловмисник, і його жертва народилися в один день, місяць та рік та обоє є уродженцями Кременчука.

Кількість зґвалтувань зростає
У 2010 р. у Кременчуці зареєстровано три випадки зґвалтування, а торік за аналогічний період не трапилося жодного. Цього року в Полтавській області сталося 14 зґвалтувань, у 2009 р. – 9.

Автор: Віта Коноваленко, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 листопада 2010, 15:17 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації