Вхід | Реєстрація

Підприємці Лохвиці підтримали Майдан

Підприємці Лохвиці підтримали Майдан
25 листопада на Майдані Незалежності в Києві перебувають тисячі підприємців, які протестують проти нового Податкового кодексу. Мітинг вже розпочався і люди продовжують підходити до Майдану.
Охорону громадського порядку забезпечують співробітники міліції та військовослужбовців внутрішніх військ МВС України, включаючи резерви.
Представники від м. Лохвиця також присутні на Майдані Незалежності, та відстоюють право на справедливі та обґрунтовані податки.
В підтримку протестуючих на Майдані, підприємці Лохвицького району не вийшли на торгові місця ринку, та позачиняли свої крамниці, залишивши на дверях плакати з відповідними текстами незадоволення.
Будемо сподіватися що влада та підприємці домовляться, інакше акція може стати безстроковою.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 листопада 2010, 15:43 | Лохвиця |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації