Вхід | Реєстрація

Для того щоб уникнути побоїв з боку чоловіка, жінці довелося прикинутися мертвою

Для того щоб уникнути побоїв з боку чоловіка, жінці довелося прикинутися мертвою
Андрій бив Олену вже не вперше (імена героїв історії змінено – авт.). Доки тверезий – все нормально, сім’я як сім’я, ні великих сварок, ні проблем. Але тільки Андрій перехиляв чарку, то одразу перетворювався на неконтрольованого монстра. П’яний він ревнував дружину до будь-якого чоловіка. І через свої надмірні ревнощі почав все частіше лупцювати свою дружину. Та зносила побої із терплячістю, властивою, напевно, лише українським та російським жінкам. І навіть коли одного разу після такого «сеансу виховання» Олена потрапила до лікарні, то свідчити проти власного чоловіка не стала. А непокараний чоловік невдовзі знову взявся за старе.
Так, Андрій і Олена запросили у гості знайомих, з якими разом випивали за святковим столом. Незабаром гості розійшлись, а захмелілому Андрію здалося, що під час гулянки його дружина забагато уваги приділяла одному із чоловіків. Не знайшовши словесних аргументів, Андрій за старою звичкою почав виховувати жінку кулаками. Бив довго і безжально. Так, що в один момент їй здалося, що може забити до смерті. Тоді Олена вирішила схитрувати і вдала, що втратила свідомість. Чоловік подивився на тіло жінки, що не видавало ознак життя, і… спокійно пішов спати. Олена, тим часом, підвелася та зателефонувала до міліції.
Правоохоронці одразу ж затримали іще хмільного Андрія. А Олену оглянули лікарі, які констатували чисельні травми середнього ступеню тяжкості: струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму та перелом скулової кістки. За такий «прояв ніжності» проти Андрія можуть порушити кримінальну справу за частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу України. От тільки чи захоче постраждала дружина серйозного покарання для сімейного тирана? Скоріш за все, вона знову йому все пробачить. І буде чекати наступних побоїв. І колись вона знову замертво впаде від його удару, але того разу вже не буде прикидатися…

Автор: Оксана Грузін, інспектор Новосанжарського РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 листопада 2010, 16:26 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації