Вхід | Реєстрація

Наркоман заради дози обкрадав полтавські дачі

Наркоман заради дози обкрадав полтавські дачі
Дільничні інспектори міліції Полтавського райвідділу затримали наркозалежного полтавця, який протягом листопада викрадав метал з дачних ділянок, що в Полтавському районі області.
Як з'ясувалося, 31-річний наркоман уже відбував покарання за аналогічні злочини і знову повернувся до звичного ремесла. Для нього, як для людини, яка постійно керується бажанням дістати чергову дозу, крадіжка металу – найлегший спосіб швидкого заробітку.
Так, 17 листопада Іван (ім’я змінено) викрав з дачної ділянки, розташованої поблизу села Абазівка, арматуру, решітки, металевий каркас столу і кутики. 19 числа чоловік повернувся на цю ж ділянку за металевими бильцями від ліжка і перилом. На цьому зловмисник не зупинився і того ж дня з іншої дачі викрав ємність для води об’ємом 1м?, чистку для взуття, каркаси з труб та інший металобрухт вагою близько 100 кг.
На даний час розшуковці працюють над встановленням його причетності до скоєння аналогічних злочинів. За попередніми оцінками загальна сума збитку, завданого потерпілим, складає більше 4 000 гривень.

Автор: Лілія Овчаренко, старший інспектор РН та ГФ СДІМ Полтавського РВ УМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 листопада 2010, 14:32 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації