Вхід | Реєстрація

На Полтавщині міліціонери затримали сімейного тирана

На Полтавщині міліціонери затримали сімейного тирана
Докоряв їй  тим, що вони живуть 12 років в його будинку і вона за це винна йому 12 тисяч доларів.
Як показує практика життя, сварки та бійки в сім’ях не в дивину. Окремі чоловіки, крім слів, доказують свою правоту кулаками та стусанами. Так вважав і Олександр 1975 р. н, мешканець с. К. Потоки, який систематично показував свій авторитет в родині за допомогою фізичної сили, особливо коли був на підпитку. Ось і цього разу дружина Вікторія 1978 р. н., повертаючись з роботи додому, побачила свого чоловіка на вулиці нетверезим. Підійшовши до нього вона  попрохала його йти додому, сказавши, що йому вже досить пити. За пропозицію і повчання жінка одразу отримала від коханого  стусана. Згодом чоловік таки вирішив піти додому, але, як з’ясувалося згодом, тільки для того, щоб ще більше провчити свою дружину.
Зі слів жінки, господар, зайшовши додому, відразу почав ображати її та вимагати від неї грошей на випивку. Докоряв їй  тим, що вони живуть 12 років в його будинку і вона за це винна йому 12 тисяч доларів. Після цих слів сварка спалахнула ще більше. У Олександра, як завжди,  словесних аргументів не вистачило і в хід пішли кулаки і не тільки вони. Він почав  бити дружину і ногами і руками.
Коли Вікторія зрозуміла, що чоловік може забити її до смерті, вона попросила відпустити її, аби сходити позичити для нього грошей
Олександр погодився і  Вікторія, вийшовши з дому, пішла до своїх батьків. Там вже вони викликали швидку, яка відвезла дочку в лікарню. Лікарі поставили попередній діагноз, що у Вікторії тілесні ушкодження у вигляді: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забита рана потиличної ділянки, перелом кісток спинки носу, перелом скловидної пластинки правої вилицевої кістки, фрагментальний перелом середньої фаланги 4 пальця кисті, забій 1, 2, 3 , пальців кісті.
Невдовзі був затриманий і сам «горе» чоловік, який  зізнався в скоєному, але вважав, що  це їх приватна справа, в яку ніхто не повинен втручатися . Та так вважає тільки він, тому що будь - яке насильство в сім’ї переслідується  Законом.
Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 122 частиною 1 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). Санкція цієї частини статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3-х років.

Автор: Андрій Федорненко, спеціаліст по зв’язкам з громадськістю Кременчуцького РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 грудня 2010, 11:22 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації