Вхід | Реєстрація

Пенсіонерка загинула у вогні через намір погрітися

Пенсіонерка загинула у вогні через намір погрітися
Учора в с. Піщане Решетилівського району в житловому будинку 87-річної пенсіонерки виникла пожежа. Причина пожежі – порушення правил експлуатації пічного опалення. На місці пожежі виявлено труп господарки, повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації.
Загалом, за минулу добу в області виникли 4 пожежі, попередні прямі збитки від яких становлять 1 тис. 400 грн.
Зокрема, через перекал опалювальної печі виникла пожежа у житловому будинку 69-річної мешканки смт Білики Кобеляцького району. У результаті пожежі згоріло домашнє майно, пошкоджено стіну груби. Пожежу гасило 1 відділення місцевої пожежної охорони.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 грудня 2010, 15:25 | Решетилівка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації