Вхід | Реєстрація

Податківці знешкодили у Лубнах нелегальний кондитерський цех

Податківці знешкодили у Лубнах нелегальний кондитерський цех
При проведенні огляду виробничих приміщень підприємств Лубен, яке займалося виготовленням кондитерських виробів та її реалізацією суб'єктам господарювання Києва, Донецька, Запоріжжя, Дніпропетровська, працівники податкової міліції встановили факт неофіційного працевлаштування. Директор підприємства у виробничому процесі використовував працю 12 найманих працівників без укладання з ними трудових угод.
Як повідомив прес-офіцер УПМ ДПА у Полтавській області Дмитро Скобельський, діяльність даного підприємства здійснювалася без наявності необхідних дозвільних документів на право зайняття виробничою діяльністю.
За результатами огляду описано та вилучено обладнання по виготовленню кондитерських виробів на орієнтовну суму 200 тис. грн.
На даний час за участі Лубенської міжрайонної прокуратури триває перевірка з питань дотримання законодавства по оплаті праці та вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 грудня 2010, 16:19 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації