Вхід | Реєстрація

У Кременчуці двом чоловікам так «боліло», що вони хотіли обікрасти аптеку

У Кременчуці двом чоловікам так «боліло», що вони хотіли обікрасти аптеку
Двом мешканцям Кременчука напевно «боліло» настільки, що не зупинили їх ані ніч, ані та обставина, що аптека зачинена. Щоправда кременчуцькі міліціонери затримали їх раніше, ніж вони встигли винести награбоване.
О першій п’ятнадцять ночі на пульт централізованого спостереження Кременчуцького МВДСО УДСО при УМВС України в Полтавській області надійшов сигнал «Тривога»  – спрацювала сигналізація в одній з аптек міста. Через декілька хвилин на місце виклику одночасно прибули два наряди спеціального підрозділу групи затримання. За лічені секунди об’єкт було блоковано.
Під час ретельної перевірки причини спрацювання сигналізації, міліціонери затримали на технічному поверсі будівлі двох чоловіків. Зловмисники, намагаючись уникнути покарання, вирішили сховатися між трубами тепломережі.
При огляді у затриманих виявили поліетиленовий пакет з викраденими медичними препаратами наркотичного спрямування. Крім цього, з торгового приміщення аптеки чоловіки прихопили ще й півтори тисячі гривень.
На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Крюківського райвідділу міліції. Затримані чоловіки (23-х та 26-ти років) обидва раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності за незаконний обіг наркотичних засобів і психотропних речовин. Наразі, за крадіжку чужого майна з незаконним проникненням у приміщення, «партнерам» загрожує до шести років позбавлення волі.

Автор: Анна Масельскас, ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 грудня 2010, 16:34 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації