Вхід | Реєстрація

У Полтаві дядько на Ланосі втаранився в автобус, а потім тицяв дулі ДАІшникам

У Полтаві дядько на Ланосі втаранився в автобус, а потім тицяв дулі ДАІшникам
Учора ввечері, в годну пік, у Полтаві сталася ДТП, схожих  трапляється чимало в Україні. Водій      «Ланоса» в’їхав в автобус, що віз пасажирів. На щастя, обійшлося без жертв.
Вражало те, що чоловік, що був за кермом легковика і спровокував аварію, тицяв співробітникам ДАІ дулі й уперто не покидав розбитої машини, незважаючи ні на що.
Свідками пригоди, стали пасажири автобуса №10, маршрутом «Критий ринок – Червоний Шлях», та мешканці мікрорайону Червоний Шлях, повідомляє кореспондент  Ольга Мироненко.
– Ми зупинились для висадки пасажирів, частина їх залишила салон, і автобус збирався рушати, як раптом побачили машину, що «петляла» назустріч автобусу із вимкненими фарами, – розповідає Ірина Миколаївна, кондуктор автобуса. – Тож ми так і не рушали, але «Ланос» урізався в передню частину автобуса. Усе сталось о 17.15, точно, бо тоді ми й викликали ДАІ, – каже жінка, звіряючи дані в мобільному.
Чи встигли наполохатись пасажири, пані Ірина не знає, сама була в передній частині салону і удар у транспортний засіб відчула не сильний.
Коли журналіст прибула на місце події, то побачила два пошкоджені транспортні засоби: «Богдан» та «Ланос».
Співробітники ДАІ обступили легковика, але водій не відчиняв машини протягом півтори години.
– Ось бачите, мабуть п’яний, не відчиняє двері, скло не опускає, – скаржаться даїшники. – У нього й значок депутата. Тицяв нам дулі, лаявся, але не виходить.
Державтоінспектори викликали евакуатор, адже дістатись до водія зі значком депутата, щоб перевірити документи для оформлення ДТП,  не могли.
Довелось викликати евакуатор. Але чи то водій на морозі протверезів, чи з інших причин, він таки покинув легковика й державтоінспектори доправили чоловіка до Ленінського райвідділу міліції.
Як з’ясувалось, водій «Ланоса» – 65 -річний полтавець. Водій автобуса – також житель Полтави, йому 45 років, повідомили в обласному управлінні ДАІ.
Про подальший перебіг подій повідомимо пізніше.

Автор: Андрій Кадук, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 грудня 2010, 19:37 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації