Вхід | Реєстрація

«Танцюють всі 3» — До суперфіналу залишився 1 крок…

«Танцюють всі 3» — До суперфіналу залишився 1 крок…
За крок до суперфіналу проекту "Танцюють всі-3" знаходиться наш земляк Саша Геращенко! Минулої п'ятниці він довів суддям, і головне, — глядачам, що гідний пройти в наступний тур проекту. Саша увійшов в 6-ку найсильніших танцюристів України і 10 грудня вийде на сцену шоу "Танцюють всі-3", щоб виступити у 8-му прямому ефірі.
До суперфіналу проекту "Танцюють всі-3" залишилося рукою подати. Всього 3 прямих ефіри і Україна зробить свій вибір — ми дізнаємося, хто став найкращим та найулюбленішим танцюристом країни. В наступну п'ятницю 10 грудня на сцену шоу вийдуть 6-ть фіналістів проекту, до числа яких увійшов і наш земляк Саша Геращенко.
Варто сказати, що його виступ в прямому ефірі викликав у глядачів і суддівського складу проекту цілую бурю емоцій. Номери у виконанні Саші знову були визнані кращими танцями ефіру. Проте такий сильний виступ дався нашому землякові аж ніяк нелегко.
– Під час минулого прямого ефіру я танцював соло босоніж. Багато тренувався, та й на сцені намагався викластися по повній, — розповідає Саша. — При чому старався так, що постирав ноги буквально до "м'яса". Поки був на сцені ще цього не відчував, але як тільки ефір закінчився, зрозумів, що мені навіть ходити боляче. А попереду був ще важчий тиждень тренувань... Сильно хвилювався із цього приводу, але спасибі нашим медикам, вони мене різними мазями рятували. Щоправда, додало хвилювань ще й те, що ми не знали, який стиль танцюватимемо, адже один з танців, що дістався нам, був «джокер».
Джокером для Саші і Ані, які під час 7-го ефіру виступали в парі, виявився рок-н-рол, який ставив для них хореограф Роман Горбач. Від такого сюрпризу Саша був в шоці, рок-н-рол на проекті він вже танцював і назвав його найскладнішим для себе танцем, адже до важкої хореографії Роман Горбач зазвичай додає немислимі підтримки. До того ж танцюристам треба не забувати про швидкий темп цього стилю.
Цього разу постановник вирішив перевтілити Сашу в хитрого дворового кота, а Аню — в домашню кішечку, які загулялись на даху.
– Ну що, ви готові до підтримок і дуже швидкого танцю? — ось таке напуття дав танцюристам Роман Горбач перед початком тренувань.
Ну, а що з цього вийшло, усі могли побачити 3 грудня під час трансляції прямого ефіру шоу "Танцюють всі-3". У руках Саші Аня літала по сцені, як пушинка. Танцюристи виконували одну підтримку за іншою, при чому усе це, буквально, на льоту, без зіткнення з підлогою! Ганна у результаті навіть зізналася, що з таким партнером їй навіть було не страшно.
Після виступу нашого земляка, ведучі проекту дали слово суддям. Але Франциско Гомес здивував усіх присутніх несподіваним коментарем:
– Я прошу вибачення, але мені не дуже сподобалося. І це сталося, тому що ваш танець для мене… "Love! Love! Love"!!!! Оце рок-н-рол! Оце виступ! Усі судді пройнялися вашим танцем!
Не залишив без компліменту танцюристів і Олексій Литвинов, який зазначив:
– Саша таке враження, що тобі вдається абсолютно усе. Але я знаю, скільки ти працюєш, щоб показувати такий рівень майстерності на сцені.
Другим парним танцем, який Саша і Аня виконали на сцені, став джаз в іспанському стилі, який для них поставила головний хореограф проекту Оксана Задорожня. Вона перевтілила веселого Сашу в пристрасного Хосе, а романтичну Аню в жагучу Кармен.
– Хореографія буде досить жорсткою, навіть агресивною, — прокоментувала свою постановку хореограф. — Танцівникам буде нелегко, адже вони звикли до м'яких, романтичних і веселих образів в номерах.
Але пара Саша і Аня знову змогла здивувати і суддів і глядачів. Такого чуттєвого танцю давно не було на проекті. А результати голосувань на різноманітних інтернет-ресурсах і на форумі каналу СТБ говорять про те, що глядачі визнали цю постановку кращою в ефірі. Немало людей відзивають іспанський джаз Саші та Ані і як про одну з кращих постановок за всю історію проекту «Танцюють всі».
Після виснажливих тренувань партнерка нашого земляка Аня зізналася: "Саша від усіх приховує, що він дуже пристрасний чоловік, але коли він бере мене за шию, я це дуже відчуваю усім тілом"!
Відчули потужність виконання цієї постановки і судді проекту. Так Франциско Гомес відмітив:
— Боже мій! Я в шоці! Ви мене здивували! Ви абсолютно найсексуальніші танцюристи за усі 3 сезони! "Love! Love! Love"!
Оце так! Саша і раніше був рекордсменом проекту в плані таких високих похвал від Сиско, але ще нікому з танцюристів до цього моменту не вдавалося почути знаменитий вираз найсуворішого судді проекту двічі (!) за один ефір.
А ось Олексій Литвинов у своєму коментарі зробив акцент на технічний бік виконання номера танцюристами :
– Можливо, багато хто не стежив уважно, але я дуже люблю іспанський танець. І звернув увагу на усі деталі. Та робота стопи і внутрішньої частини носків, що демонстрував Саша — це і називається справжнім іспанським танцем. Це дійсно успіх! Браво, браво, браво!
– Така постановка і таке виконання це той рівень, який хочеться показувати, наближаючись до фіналу третього сезону кращого танцювального шоу світу! — відмітила Тетяна Денисова.
А ось Влад Яма назвав Сашу і Аню найгармонійнішою і найуспішнішою парою на проекті. На щастя, й глядачі також знову підтримали своїми голосами нашого земляка на проекті!
А я хотіла б розповісти вам про найголовнішого уболівальника Саші, про людину, яка підтримувала його і завжди підтримуватиме – це, звичайно ж, мама. Валентина Миколаївна Панченко, як би важко їй не було, приїжджає на кожен ефір, щоб підтримати сина. Жінка витрачає на дорогу по пів дня, їде з масою пересадок, щоб увечері побачити, як Саша виходить на сцену. Про те, яким він був в дитинстві і як потрапив на проект я вирішила розпитати маму Саші Геращенка.
– Саша з дитинства був таким непосидючим, що я дуже хвилювалася за нього! Він як дзиґа завжди був! — посміхається Валентина Миколаївна. — Ну, ось не встигну відвернутися на пару хвилин, як він вже якимсь чином вибирався з ліжечка. І не було ні дня, щоб Саша не впав! (сміється)
Я як мама, звичайно, завжди вірила в нього, і завжди ним гордилася. Був час, що сильно за нього переживала, це якраз в той період, коли Саша захопився танцями, почав танцювати брейк. Там же такі небезпечні трюки, а у нього з друзями не було ані залу, ані тренера! Усьому самі навчалися. І, звичайно було страшно, що він може травмуватися.
На жаль, так і сталося... Саша на тренуванні зламав руку, потім знову пошкодив її в тому ж місці! Та до того ж ще й поїхав на фестиваль, виступав в гіпсі і знову заробив перелом. Коли через певний час йому зняли гіпс, то зрозуміли, що справа на поліпшення не йде, доктори не знали що й робити. Ручка у Саші стала вже така худенька, мені було дуже страшно! І я поїхала до "бабки", вона-то і сказала, що затиснуті сухожилля, і навчила мене, як вилікувати сина. Я розтоплювала парафін, натирала його, укутувала в теплі хустки. А потім по пів ночі масажувала і витягала ручку. Слава богу, що все-таки змогла його вилікувати! І сьогодні вже усе гаразд.
Мене завжди дивувало, як Сашко танцює. Але ніколи навіть подумати не могла, що він зможе потрапити на цей проект! І вже не знаю, як він усе це переживає на сцені. Але я в залі настільки хвилююся, що це не передати словами! Дуже рада за сина і сподіваюся, що у нього усе вийде!

А ось про те, як для нього пройшов черговий ефір, я вирішила розпитати самого Сашка Геращенка.
Як тобі працювалося в парі з Анею?
— Ми дуже швидко порозумілися. Аня дуже проста і добра дівчина! Усі незручності, які виникали, ми відразу обговорювали і швидко вирішували. Тому нам працювалося дуже легко і комфортно.
— Скажи, ви виконуєте такі складні трюки в танцях. А чи часто падаєте на репетиціях?
— (сміється) Дуже часто! В основному підтримка виходить тільки під час виступу і на основному "прогоні" перед виходом. В інший час — насправді мало що виходить. Ось після першого дня репетиції рок-н-ролу у нас взагалі нічого не виходило. Роман Горбач, наш хореограф, був просто в шоці. Але ми з Анею вірили в те, що впораємося. Перед виходом на сцену ми налаштувалися на те, що зможемо танцювати цей номер, і у нас усе вийшло (посміхається).
— Чи не змінюються стосунки між танцюристами, які наближаються до суперфіналу?
— Ні, усі такі ж доброзичливі, як і раніше! Ми взагалі, як одна сім'я. Конкуренції серед нас немає. Ми зараз з хлопцями всі разом живемо в одній кімнаті. І усі один одного дуже підтримують. Усі класні!
— Пастою не обмазуєте нікого, не жартуєте один над одним?
— О, до речі, класна ідея! Потрібно зробити! (сміється).
— Який танець став для тебе найскладнішим?
— Рок-н-рол — складний і дуже технічний танець. У нас були 3 "прогони" підряд на репетиції, і ми просто видихалися! Я взагалі вже почав думати: за що, за що мені дістався саме рок-н-рол??? (сміється).
— Саша, ти радий стати в пару з Анжелою?
— Так! Я з усіма хотів спробувати зтанцювати.
— А як тобі вибір стилів?
— Теж задоволений. Адже ми витягнули контемп і самбу. Ось тільки за самбу я хвилююся сильно. Минулий виступ в цьому стилі мені не дуже вдався…

А ми нагадуємо, що 10 грудня учасники шоу "Танцюють всі-3" знову з'являться перед глядачами у складі нових пар. Після наступного ефіру проект покинуть останні 2 учасники — один парубок і одна дівчина. Танцюристи, що залишилися, вийдуть в суперфінал і боротимуться за головний приз проекту – 350 тисяч гривен і місяць майстер-класів у кращих хореографів світу в США.
Отже, не забудьте 10 грудня включити канал СТБ о 20:00 і голосувати за Сашу Геращенко за номером 0-900-10-21-14, а також відправляти смс з кодом 114 на номер 7766. Давайте разом допоможемо Саші увійти до суперфіналу проекту, він цього вартий!

Відео  взяте із фан-групи Олександра Геращенка «Вконтакті»
Сайт проекту «Танцюють всі 3»






Автор: Еліна СЕРГАЧОВА для «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 грудня 2010, 11:11 | komsomolsk | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації