Вхід | Реєстрація

У Полтаві можна замовити Діда Мороза-альпініста, який потрапить до оселі через вікно

У Полтаві можна замовити Діда Мороза-альпініста, який потрапить до оселі через вікно
Журналісти поцікавилися, чи скільки може коштувати у Полтаві «запросити в гості» Діда Мороза на Новий рік та напередодні свята.
Замовити святкову програму з новорічними персонажами обійдеться від 200 гривень. Тривати вона може від 15 хвилин до однієї години та більше. Порадувати таким подарунком можна не тільки дітей, а й дорослих.
В дитячу програму входять розваги, конкурси, хороводи, загадки, вручення подарунків тощо. 15 хвилин  програми коштує від 200 до 300 гривень, 30 хвилин – 350 гривень. Якщо з Дідом Морозом буде присутня і Снігурка, то така програма коштуватиме дорожче в середньому на сто гривень.
Замовити Діда Мороза  в офіс в робочий час можна за 250-300 гривень, зі Снігуркою – 400 гривень. Як розповіли організатори, це коротка програма, в яку входить привітання, вручення подарунків, поздоровлення. Також можна замовити казкових персонажів для проведення корпоративної вечірки і у позаробочий час. Дід Мороз і Снігурка будуть виконувати функції тамади – влаштовуватимуть конкурси, казатимуть тости, розважатимуть присутніх, навіть привезуть Dj-я з апаратурою. Таке замовлення коштуватиме 1000 гривень за годину.
На сайтах, які пропонують такі розваги, запевняють, що артисти тверезі і не палять. Тому ніяких непередбачуваних «номерів» у святковій програмі не з’явиться.
Зацікавило одне з оголошень, де пропонують послуги Діда Мороза-альпініста. Виявилося, можна замовити Діда Мороза, який спуститься вручити подарунок вашій дитині прямо через вікно!
– Ми займаємося промисловим альпінізмом. Наші актори спустяться до вас з даху, постукають і зайдуть через вікно або балкон, – повідомили за контактним телефоном фірми.
Замовити такий сюрприз коштує 300 гривень у денний час, у темний час доби – 500 гривень. Якщо буде присутня ще й Снігуронька, то ціна збільшиться на 100 гривень.

Автор: Валентина Зайченко, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 грудня 2010, 17:24 | Полтава | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації