Вхід | Реєстрація

Районне свято «Будьмо разом»

Районне свято «Будьмо разом»
03 грудня 2010 року у лохвицькому Центрі дитячої та юнацької творчості відбулося районне свято «Будьмо разом», присвячене Міжнародному Дню інвалідів, за участі заступника голови районної державної адміністрації Гузя М.М., голови районної ради Кірієвської Л.П.,начальника відділу освіти Момота О. М.
Свято відбулося за сприяння Лохвицького районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, відділу освіти. У рамках проведення заходу відбувся святковий концерт, усі діти отримали солодкі подарунки. У заході взяли участь діти з обмеженими фізичними можливостями, батьки, вчителі.
Цього ж дня відповідно до районного Плану заходів щодо відзначення у 2010 році Міжнародного дня інвалідів та з метою створення домашньої атмосфери спілкування в Клубі соціальної активності пенсіонерів та інвалідів територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) відбулася година спілкування «Людським теплом і добротою хай обігріються серця!».
Захід відбувся за участі заступника голови районної державної адміністрації Гузя М.М., голови Лохвицької районної ради Кірієвської Л.П., голови Лохвицької міської ради Демчука В’ячеслава Івановича, голови Лохвицької районної ради інвалідів Параскевич Любов Миколаївни, начальника управління праці та соціального захисту населення Інденко Наталії Олексіївни.

Автор: www.ezheliy.ucoz.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2010, 17:45 | Лохвиця | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації