Вхід | Реєстрація

Мер Полтави став студентом аграрної академії

Мер Полтави Олександр Мамай склав останній іспит та вступив на перший курс Полтавської державної аграрної академії (агрономічний факультет, заочне відділення). Про це Мамай повідомив під час прес-конференції.
«Останній екзамен був з Історії України. У нас історія України вся формувалася у 90-ті роки, тому я це все пам'ятаю. З 24 запитань я відповів на 19. А треба було, здається, на 15. Так що я тепер студент аграрної академії», - похвалився мер.
Проте студентський квиток йому ще не вручили.
Нагадаємо, Олександр Мамай розповідав, що обрав спеціальність «Агрономія» та агрономічний факультет, бо це найближчий йому фах, адже він має величезний досвід роботи у вирощуванні сільськогосподарських культур і розвитку тваринництва. За навчання мер платитиме 2 тис. 300 грн. на рік. Ступінь бакалавра здобуде через п'ять років і стане спеціалістом-агрономом через шість.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 грудня 2010, 11:45 | Полтава | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації