Вхід | Реєстрація

Забивали голи у Лубнах...

Триває розіграш відкритого Кубка Лубен з міні-футболу, який проводить міська футбольна Федерація (голова Анатолій Гришанович).
У минулі вихідні дні пройшли поєдинки 1/4 фіналу змагань, в яких після запеклої боротьби визначилися переможці і невдахи турніру. Цікаво, що у складі міських команд, що борються за красень-кубок, є відомі футбольні виконавці. За лубенську "Торсіду" виступає та ще й забиває захисник полтавської "Ворскли" Сергій Вовкодав, що нині перебуває у відпустці в рідних Лубнах. А у складі команди "Ультрас" грає Владислав Рудченко, діючий гравець першолігової "Буковини" з Чернівців. Також за лубенську "Дюну" веде боротьбу чемпіон області останніх років у складі ФК "Велика Багачка" Сергій Ященко, а також інші відомі виконавці. Технічні результати чвертьфіналів в Лубнах такі:
"Дюна" (Лубни) - "Студент" (Засулля) - 11:1 (Макаренко, Шоха, Рева, Гайдук-3, Баран-4, автогол - Сапа) і 7:5 (Ротай, Давиденко, Гайдук, автогол-2, Рева, Ященко - Ступка, Новіков, Романенко-2, Копаніцин);
"Торсіда" (Лубни) - "Лаваль" (Лубни) - 13:3 (Порощай-6, Величко-2, Ковтун-3, Вовкодав, Морозюк - Запорожець-2, Мисник) і 11:4 (Мясоїд-2, Козаченко-3, Ковтун-2, Порощай, Величко, Морозюк-2 - Петренко, Загоруйко-2, Мисник);
 "Лістех" (Лубни) - "Райз-Максимко" (Лубни) - 1:8 (Хомич - Тютюнник-2, Кочерга, Шевченко-3, Портяник, Підтоптаний) і 1:5 (Туров - Портяник-2, Кочерга, Шевченко, Тютюнник);
"Ультрас" (Лубни) - "Миргород" (Миргород) - 4:4 (Савельєв-3, Рудченко - Овдієнко-2, Мисник, Баштовий) і 1:1 (автогол - Осипенко).
Як повідомив секретар лубенської міської Федерації футболу Іван Парасіч, відразу після чвертьфінальних поєдинків проведено жеребкування 1/2 фіналу. У спарених матчах 25-26 грудня зустрінуться справді найсильніші кубкові команди: "Райз-Максимко" - "Миргород" і "Торсіда" - "Дюна".

Автор: Юрій КЛИМЧЕНКО, www.fcvorskla.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 грудня 2010, 15:00 | Лубни | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації