Вхід | Реєстрація

В Шишацькому районі загинув 18-річний працівник

На Полтавщині створили комісію зі спеціального розслідування причин та обставин нещасного випадку зі смертельним наслідком, що стався 25 грудня на молочно-товарній фермі виробничого підрозділу "АФ Агро- Маяк" ТОВ "АФ ім. Довженка" (Шишацький район, с. Яреськи).
Очолив комісію провідний державний інспектор управління Держгірпромнагляду по Полтавській області Дмитро Папудько.
За попередніми даними, близько 18 год., слюсар-ремонтник підприємства (1992 р.н.) отримав смертельну травму, внаслідок ураження технічним електрострумом.
На місці трагедії працюють фахівці Держгірпромнагляду.
Вони розпочали вивчення документації підприємства та опитування свідків нещасного випадку, - повідомляє прес-служба Держгірпромнагляду в області.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 грудня 2010, 13:29 | Шишаки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації