Вхід | Реєстрація

У Полтаві горіла квартира самотньої пенсіонерки

У Полтаві горіла квартира самотньої пенсіонерки
Необережне поводження з вогнем рано чи пізно призводить до фатальних наслідків. Старе, як світ, твердження підтвердилося і у суботу, 25 грудня. Горіло у квартирі самотньої пенсіонерки, яка мешкала на останньому поверсі 5-поверхового будинку по Паризької Комуни, 2/16. Підсумок займання – невтішний: врятувати літню господиню не вдалося.
25 грудня близько 5 ранку до Октябрського райвідділу МНС надійшло повідомлення про займання. Вже за кілька хвилин, говорить начальник Октябрського РВ ГУ МНСУ Полтавщини Олександр Білик, на місце події, до 5-поверхівки по Паризької Комуни, 2/16, прибули 2 відділення рятувальників на спецавто.
Оцінивши масштаби займання, а на той момент у квартирі вогнем була охоплена кімната, відзначає Олександр Білик, пожежні вирішили евакуювати мешканців сусідніх осель.
Втім, мешканці згорілої квартири – самотній бабці 75 років – не пощастило. Її МНС-никам врятувати не вдалося.
Олександр Білик, начальник Октябрського РВ ГУ МНСУ у Полтавській області:
— Проживала самотньо, була людиною віруючою, за словами мешканців. Ймовірна причина пожежі - залишена свічка чи щось подібне.
Сусіди ж загиблої відбулися переляком. Нині фахівці встановлюють точну причину займання, а також суму збитків від пожежі. Висновок у цій історії простий, певен Олександр Білик, – дотримання правил безпеки нікому не зашкодить.
Олександр Білик, начальник Октябрського РВ ГУ МНСУ у Полтавській області:
— Будьте обережні з вогнем, не залишайте ввімкненими праски, електронагрівальні прилади. Не лишайте дітей на самоті, не давайте їм гратися з вогнем.

Автор: Олександр Крумін, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 грудня 2010, 13:36 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації