Вхід | Реєстрація

На Полтавщині міліціонери затримали «шанувальників» чужої живності

На Полтавщині міліціонери затримали «шанувальників» чужої живності
Вранці, 9 січня поточного року, вийшовши на подвір’я свого господарства, мешканець Зінківського району виявив крадіжку 3-х індиків та півня. Господар звернувся по допомогу до міліції, яка відразу взялася з’ясовувати, хто зробив селянину такий «подарунок» на Різдвяні свята.
Після звернення потерпілого дільничні інспектори міліції відразу провели відповідну перевірку, під час якої з’ясували, що крадіжку було скоєно днем раніше. Самого крадія вдалося затримати практично «по-гарячих слідах» через декілька годин після отримання заяви. Зловмисником виявився 52-річний непрацюючий чоловік. Сума завданого збитку становить близько 700 гривень. На момент затримання, зловмисник свою «здобич» збути ще не встиг, тому усіх птахів вилучено та повернуто власнику.
У ході слідства виявилось, що затриманий чоловік вже мав кримінальне минуле і був судимий. Та після звільнення з місць позбавлення волі на шлях виправлення не став і знову взявся за старе. На сьогодні, відносно зловмисника вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) і загрожує покаранням у вигляді позбавлення волі на строк до 3-х років.
Аналогічний випадок трапився і уселі Вирішальному Лохвицького району, де 24-річний чоловік, вночі, доки господарі сплять, тихо прокрався в чужий сарай. Там «гість» викрав трьох курей на суму близько 200 гривень.
Невдовзі «любителя чужої живності» затримали дільничні інспектори міліції Лохвицького РВ УМВС області. Наразі за крадіжку, поєднану з незаконним проникненням у будівлю, зловмиснику загрожує порушення відносно нього кримінальної справи за ч. 3 ст. 185 КК України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 січня 2011, 10:45 | Зіньків | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації