Вхід | Реєстрація

Чому згас Вічний вогонь

Чому згас Вічний вогонь
В Опішні нібито через фінансову скруту «відключили» живий вогонь Меморіалу Вічної Слави.
Про це «Полтавщині» повідомили у телефонному режимі занепокоєні мешканці селища міського типу. За їхніми словами, це місце пам’яті із живим вогнем — єдине у Зіньківському районі та одне з небагатьох на Полтавщині. І подібних відключень до виборів не було. На думку людей, селищна влада просто вирішила зекономити кошти таким чином. На потреби Вічного вогню необхідно купувати газ на суму більше 600 гривень на місяць. Але це недорого, оскільки край — газовий, а згідно з постановою Кабміну з травня минулого року місцеві органи самоврядування сплачують за паливо для Вічного вогню за найдешевшими тарифами — як за побутовий газ для населення.
«Полтавщина» зв’язалася із нинішнім селищним головою Опішні Володимиром Стапаненком і попросила його прокоментувати ситуацію.
— Тимчасово Вічний вогонь на профілактиці. Справа у тому, що біля нього полюбляє збиратися наша молодь. На жаль, при цьому викидає в отвір усілякий непотріб. Я обіцяю, що на цьому тижні Вічний вогонь знову запрацює, — повідомив керівник.

Автор: Анна ДОВГОШЕЙ, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 січня 2011, 17:11 | Зіньків |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації