Вхід | Реєстрація

Помер Анатолій Кукоба

Помер Анатолій Кукоба
17 січня в Полтавській обласній клінічній лікарні на 63-му році життя від раку легень помер екс-мер Полтави, почесний громадянин обласного центру Анатолій Кукоба.
Прощання і поховання Анатолія Кукоби заплановані на 20 січня.
Міська влада Полтави вирішуватиме всі організаційні питання, пов'язані з його похованням.

Кукоба Анатолій Тихонович народився у Полтаві 8 листопада 1948 року.
У 1990 та 1994 роках Анатолій Кукоба обирався головою Полтавської міської ради, а в 1998 та 2002 роках — міським головою (згідно з новим законом «Про місцеве самоврядування в Україні»).
У 1999 році Анатолію Кукобі присвоєне звання почесного громадянина Полтави.
У травні 2002 року Анатолій Кукоба обраний народним депутатом України по 145-му виборчому округу Полтавської області. Працюючи у Верховній Раді, фактично продовжував керувати містом.
У березні 2006 року Анатолій Кукоба вп’яте був обраний мером Полтави, одночасно пройшовши у Верховну Раду за списками Партії регіонів. Оскільки закон забороняє суміщати ці дві посади, Анатолій Кукоба відмовився від поста міського голови Полтави, віддавши перевагу роботі у Верховній Раді. На позачергових виборах мера Полтави 26 листопада 2006 року переміг Андрій Матковський.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 січня 2011, 12:21 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації