Вхід | Реєстрація

Надходження до Пенсійного фонду по Полтаві склали 938 млн. 637 тис. грн.

Станом на листопад надходження до Пенсійного фонду України по Полтаві склали 938 млн. 637 тис. грн. Такі дані оприлюднили на засіданні комісії Полтавської міськради з питань своєчасності та повноти сплати податків, погашення заборгованості із заробітної плати та інших соціальних виплат. Зазначалося, що план надходження виконано на 101,8%, профінансовано пенсій та допомог на суму 833 млн. 248 тис. грн. Поряд з цим, за оперативними даними, станом на 24 листопада недоїмка по збору на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування складає 25 млн. 96 тис. грн. (92 підприємства).
Дієвий борг – 9 мільйонів 932 тисяч (55 підприємств). Порівняно з початком місяця відбулося зменшення - на 3,5 мільйони гривень або на 26,2%. Борг 15-ти економічно неактивних підприємств - 437,3 тисячі. Порівняно з початком року сума зменшилася на 160 тисяч. Борг підприємств, до яких застосовано Закон України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", -14 мільйонів 726 тисячі (22 підприємства). Серед боржників – аеропорт «Полтава», ЗАТ «МБУ-8», ПП «Елсіс», ДП «Полтаванафтогазгеологія», видавництво «Полтава, повідомила прес-служба Полтавської міської ради.
По районних управліннях Пенсійного фонду України недоїмка розподілилася таким чином.
Октябрський район – 8 мільйонів 469 тисяч (45 підприємств) – зокрема, борг економічно неактивних підприємств порівняно з початком року зменшився на 118 тисяч, порівняно з початком листопада без змін.
Недоїмка по Київському району - 11 мільйонів 806,8 тисяч (33 підприємства). Дієвий борг – понад 2 мільйони (12 підприємств). Порівняно з початком року він зменшився на 325 тисяч, порівняно з початком листопада зменшився на 4 мільйони 659 тисяч. Борг економічно неактивних підприємств – 428 тисяч гривень (7 підприємств). Порівняно з початком року відбулося зменшення на 41,9 тисяч, порівняно з початком листопада - без змін.
Недоїмка по Ленінському району – 4 мільйони 819,8 тисяч (13 підприємств). Борг підприємств, до яких застосовано Закон України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (1 підприємство) - 22,6 тисяч гривень. Цей показник лишився без змін порівняно як з початком року, так і початком місяця.

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 листопада 2009, 16:01 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації