Вхід | Реєстрація

МНСники врятували з відірваної крижини 6 рибалок

МНСники врятували з відірваної крижини 6 рибалок
До Глобинського РВ УМНС надійшло повідомлення від чергового Глобинського РВ УМВС про те, що під час підльодного вилову риби опинилися на кризі відірваної від берега на Кременчуцькому водосховищі поблизу смт. Градизьк, Глобинського району, шість громадян, а саме:
громадянин Ш. 1990 р.н.; громадянин Ш. 1968 р.н.; громадянин Ч. 1970? р.н.; громадянин Г. 1971 р.н.; громадянин С. 1974 р.н.; громадянин О. 1976 р.н.
Для проведення рятувальних робіт було задіяні 8 осіб о/с ПДПЧ-20 міста Глобино, резервний автомобіль АЦ-40(131)137А та човен «Прогрес».
О 20 год. 45 хв. за допомогою човна рибалок зняли з відірваної крижини та переправили на берег.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 січня 2011, 19:35 | Глобине | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації