Вхід | Реєстрація

Спортивні досягнення Козельщинських міліціонерів

Спортивні досягнення Козельщинських міліціонерів
Наприкінці січня 2011 року в смт. Козельщина в приміщенні Козельщинського НВК проходила районна Спартакіада між підприємствами, установами та організаціями районного центру.
Перемогу у змаганнях виборювали 8 команд, серед яких були представники   Козельщинського РВ УМВС України в Полтавській області, місцевого відділу освіти,  районна державна адміністрація, Козельщинської філії ВАТ «Полтаваобленерго» та інші.
Козельщанський райвідділ міліції брав участь у змаганнях у складі: заступника начальника Козельщинського РВ Статишнюк А.А, старшого оперуповноваженого КМСД Безручко С.В., помічника оперативного чергового Вітер Є.В., начальника ІТТ Левченко Р.А., помічника начальника оперативного чергового Старостенко А.А, помічника оперативного чергового Шуліка С.Г. та практиканта від Київського Національного університету внутрішніх справ Ковадло В.О.
Змагалися команди з  пауерліфтингу, перетягуванні канату, волейболу та шашок.
В запеклій боротьбі команда Козельщинського РВ зайняла 2 загальне призове місце та отримала приз у вигляді кубката почесні грамоти за участь у змаганнях. При цьому, працівники РВ зайняли 1 місце з пауерліфтингу (жим штанги 55 кг). Член команди, Старостенко А.А. підняв штангу 56 разів.
Команда Козельщанського РВ також вибороли 1 місце і по перетягуванні канату. В цьому виді спорту брали участь Статишнюк А.А., Безручко С.В., Вітер Є.В., Левченко Р.А. За участь у змаганнях по шашкам Шуліка С.Г. посів 5 місце, а за участь у грі в волейбол команда Козельщинського РВ виборола 4 місце.

Автор: Людмила Чемерис, інспектор Козельщинського РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 лютого 2011, 16:21 | Козельщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації