Вхід | Реєстрація

У Полтаві у закладі «Спліт» «розважалися» правоохоронці

У Полтаві у закладі «Спліт» «розважалися» правоохоронці
На телефон довіри УМВС України в Полтавській області 5 лютого о 22 годині 35 хвилин надійшло повідомлення від невідомого громадянина про те, що в місті Полтава по вулиці Гоголя, 22 в приміщенні нічного розважального закладу «Спліт» станеться вибух.
Отримавши інформацію, до місця, де розташований вказаний заклад було направлено слідчо-оперативну групу УМВС, експертів-вибухотехніків НДЕКЦ при УМВС, працівників Кінологічного центру УМВС, слідчо-оперативні групи міського управління, райвідділів міліції міста та наряди ДПС ДАІ. Також виїхали представники інших правоохоронних органів та відповідних відомств.
На місце події прибули начальник УМВС Полтавщини Олександр Рудяк та прокурор області Анатолій Мельник, які особисто контролювали дії правоохоронців.
Евакуація відвідувачів та обслуговуючого персоналу закладу – було  першочерговим завданням для працівників міліції. При проведенні заходів були евакуйовані близько 300 відпочиваючих у вказаному закладі та 40 осіб обслуговуючого персоналу.
На щастя, в ході обстеження приміщення, вибухових пристроїв та інших підозрілих матеріалів правоохоронці не виявили.
Наразі проводяться заходи щодо встановлення особи, яка повідомила про вибух. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція цієї частини статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років. Крім того, зловмисник повинен буде відшкодувати всі понесені матеріальні збитки правоохоронними органами під час проведення оперативних заходів.
Якщо вам щось відомо про особу «жартівника» та місце його знаходження, просимо повідомити до найближчого підрозділу міліції, або за тел. 102. Конфіденційність гарантується.

Автор: ВЗГ ГУМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 лютого 2011, 13:24 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації